středa 8. června 2011

Anjelka - ako prišiť vlasy - návod

Návod ktorý tu popisujem je z knihy Sew sunny homestyle. Samozrejme tých možností ako spraviť anjelke vlásky je veľké množstvo a ak sa vypnem k výkonu tak sem možno raz pridám aj iné metódy ale zatiaľ len tento :)  


Zapichnite niekoľko špendlíkov do hlavičky od vrchu až dole, kam až chcete aby vlásky siahali. Ešte zapichnite 2 špendlíky na boky hlavy približne vo výške uší.
Začnite ukladať vlnu (alebo iný materiál z ktorého chcete spraviť vlasy) pomedzi zapichnuté špendlíky, z jednej strany na druhú a vlnu obtáčajte okolo bočných špendlíkov. Názorne to vidieť na hornom nákrese A.
Ja si zvyknem začiatok vlny prichytiť špendlíkom na boku hlavy, aby sa mi nekĺzala dole, tak ako je to vidieť na tomto obrázku. Ten voľný koniec na záver schováme pod hotové vlasy.
Takto pokračujeme pokiaľ nemáme pokrytú celú hlavičku vlasmi.
Hlavička by mala po tomto kroku zo zadu vyzerať takto.
Vlasy prišite k hlavičke a vytiahnite špendlíky. Špendlíky na bokoch hlavy nechajte ešte zapichnuté.
 
Teraz prišite vlasy aj na bokoch hlavy, špendlíky si vytiahnite až keď budete mať vlasy prišité skôr nie.
Takto by to malo vyzerať na záver prvej fázy výroby vlasov :)
Teraz je potrebné na bokoch hlavy prišiť slučku z vlny, prišite ju zhora smerom dole. Schematicky je tento krok znázornený na kreslenom obrázku B hore.
Na ľavej strane je slučka z vlny už prišitá, ešte ju treba prišiť aj v pravo.
Keď sú obe slučky prišité na bokoch hlavy, musíme si urobiť z vlny dva chumáče, ktoré na záver prišijeme na boky hlavy aby sme mohli dokončiť účes.

Hotovo, takto účes vyzerá z predu.
A takto vyzerá účes zo zadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat